Un camioner va resultar ferit greu després de bolcar amb el seu camió en un marge de l'autopista AP-7. El vehicle pesant va patir l'accident de matinada quan el xofer que anava en direcció França va patir una sortida de via a prop d'una de les sortides de l'autopista. Va sortir de la calçada, va bolcar i va anar a parar a un camp.

Els serveis d'emergències es van mobilitzar per auxiliar el conductor. Els Bombers, que van activar cinc dotacions, el van rescatar ferit amb diverses contusions i un traumatisme cranioencefàlic. Arran de les ferides, el SEM va traslladar el xofer en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona amb una de les dues ambulàncies que va activar, on va ingressar. La sortida 9B de Maçanet de la Selva es va tallar durant les tasques d'emergències.

Ahir també va haver-hi més accidents de trànsit, però sortosament no van ser de tanta gravetat. A la Vall d'en Bas es va produir, pels volts de les deu del matí, un xoc múltiple de tres vehicles a la sortida del túnel de Bracons, a la C-37. Segons el Servei Català de Trànsit, el SEM va atendre un ferit de poca gravetat que va ser va traslladat a l'hospital d'Olot.

Penjats a Llanars

Quan passaven cinc minuts de les dues de la tarda, els Bombers van rebre l'avís dels ocupants d'un vehicle que s'havia quedat penjant en una pista de Llanars. Els alertants van explicar que havien fet maniobres per treure el vehicle i fer un gir però que en fer-ho el vehicle se'ls havia quedat penjant perillosament del cingle i que havien saltat de dins del cotxe. Els Bombers s'hi van traslladar i van comprovar que els ocupants estaven il·lesos. El vehicle va haver de ser «rescatat» per una grua.

També ahir, a Blanes, pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, un cotxe va anar a parar al cim d'una rotonda que hi ha davant de l'hospital comarcal. El conductor va haver de ser rescatat pels Bombers, que el van treure pel maleter. Va resultar ferit de poca consideració.