Un noi de catorze anys es va precipitar ahir pel celobert des d'un quart pis de l'avinguda Santa Coloma d'Olot, al voltant d'un quart de tres de la tarda.

Segons testimonis, el noi volia collir un objecte que penjava del balcó, quan de manera accidental es va precipitar al buit. El jove en la caiguda va topar amb fils i diferents obstacles fins anar a parar a un cobert de plàstic des d'on va rebotar fins al balcó del primer pis a uns metres enllà de la perpendicular de la caiguda. El noi va arrencar la barana del balcó i va anar a parar a un extrem del celobert.

D'immediat, van arribar els serveis d'emergències. Dues ambulàncies medicalitzades i dos cotxes de bombers es van situar davant de l'immoble, on havia tingut lloc la caiguda. Mentrestant, la Policia Municipal va distribuir el trànsit.

Un cop dins del celobert, els Serveis d'Emergències Mèdiques van comprovar que el noi estava en vida i el van immobilitzar i posar en una llitera. El van traslladar en ambulància a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. A l'hora de tancar l'edició el jove tenia contusions per tot el cos i una fractura al braç.

Caiguda d'un nadó

El Servei d'Emergències Mèdiques també va intervenir en la caiguda d'un nadó de 14 mesos. El petit va caure des d'una altura de 3 metres en un domicili de l'avinguda Països Catalans. En aquest cas, el nadó va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Fonts d'Emergències Mèdiques han explicat que els nadons després d'una caiguda necessiten un examen mèdic molt minuciós, perquè si bé no se'ls poden veure ferides a l'exterior de cos i tenir-ne a l'interior.

Col·lisió entre dos cotxes

Ahir, al voltant de les 15.19 hores, va tenir lloc un xoc entre dos vehicles a la plaça Clarà al centre d'Olot. La circulació per aquesta zona des de fa unes setmanes està canviada per obres.