Un accident de trànsit amb tres motos implicades va deixar ahir quatre ferits, tres d'ells de gravetat. El succés va produir-se a l'N-II a l'altura de Sant Julià de Ramis i just abans d'entrar a Medinyà. La carretera es va haver de tallar a la circulació durant prop de dues hores i això va obligar a fer desviaments per la població.

El sinistre viari es va produir pels volts de dos quarts d'onze a l'altura del quilòmetre 725 -a sota del pont de l'autopista, a prop de Medinyà- i s'hi van veure implicades tres motos. Les causes de l'accident són investigades pels Mossos de Trànsit. Però els informes preliminars apunten que una de les motocicletes es va saltar un senyal de stop en una de les interseccions que porta a l'N-II.

Dels quatre ferits en el sinistre viari, tres van resultar afectats de gravetat i van ser evacuats amb ambulància del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona i el quart, afectat de poca gravetat, a l'hospital Santa Caterina de Salt. Al lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, Vigilants Municipals, els Bombers i el SEM.

Accidentat en una zona aïllada

Ahir al migdia també es va produir un altre accident de trànsit amb una moto implicada. En aquest cas a Maçanet de la Selva. Un motorista va resultar ferit del genoll mentre circulava per una pista forestal a la zona de Can Gavina. Els Bombers van haver-lo d'auxiliar, ja que era una àrea de difícil accés. Van desplaçar-s'hi amb dues dotacions terrestres i l'helicòpter. Un cop localitzat, se'l va traslladar uns 25 metres amb llitera fins a l'arribada de l'helicòpter. Se'l va pujar fins al mitjà aeri i posteriorment, va ser traslladat a una ambulància del SEM, que el va evacuar a un centre sanitari proper.

Durant el matí també es va produir un altre accident amb una moto. En aquest cas, però, va impactar amb un tractor, quan circulava per la C-252 a Peralada. A la moto hi anaven dues persones però només el pilot va resultar ferit, de poca consideració. El SEM el va traslladar a l'hospital comarcal de Figueres, mentre que la resta d'implicats van resultar il·lesos. Els Bombers es van desplaçar al lloc amb dues dotacions i també va intervenir en el succés els Vigilants de Peralada i els Mossos d'Esquadra.