13 de novembre de 2020
13.11.2020
Diari de Girona

Els dimissionaris del PP acusen Olmedo de fer nomenaments a dit

Han fet públic un comunicat conjunt, mentre que la presidenta provincial ha declinat fer declaracions

12.11.2020 | 23:51
Olmedo, a la seu del PP.

Les deu persones que han abandonat la direcció del PP gironí pel seu desacord amb la presidenta provincial, Maria Àngels Olmedo, la consideren «erràtica» i «perjudical» per al projecte popular a les comarques gironines, i afirmen, en un comunicat conjunt, que no en volen ser coresponsables. També alerten que, al llarg de les properes setmanes, es podrien produir més dimissions. Mentrestant, Olmedo ha declinat fer cap declaració.

Fins a deu membres de l'executiva -és a dir, un terç del total- han presentat la seva dimissió de manera «irrevocable», tot afirmant que la manera d'actuar de la presidenta, escollida el desembre de 2019 durant una Junta Directiva que qualifiquen d'«estranya», «ha anat augmentant la desconfiança i les discrepàncies de molts membres de la direcció provincial cap a ella i el seu lideratge».

Segons denuncien, Olmedo «ha buidat de contingut» àrees clau per a la reestructuració i recuperació del partit, com la Secretaria General, la Vicesecretaria d'Organització o la Vicesecretaria de Política Municipal, s'han cessat les juntes comarcals i locals sense tenir relleus i s'han fet «nomenaments a dit», contra el que marquen els estatuts del partit. També lamenten que Olmedo hagués intentat cessar el secretari general, Alberto Mas, de forma unilateral per la moció de censura de Calonge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook