Dos homes encaputxats van atracar aquest dilluns a la tarda una benzinera de Banyoles. Per cometre el robatori, amb violència i intimidació, van exhibir un tornavís contra la treballadora. Els lladres van aconseguir emportar-se uns 120 euros de l'estació de servei.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles van acudir a l'establiment després dels fets i s'han fet càrrec de la investigació. De moment, no s'han produït detencions.

El robatori violent va produir-se pels volts de tres quarts de set de la tarda en una benzinera situada al carrer Llibertat de Banyoles, a tocar de l'antiga carretera que uneix Banyoles amb Olot. Els dos homes van entrar al local i van reclamar els diners de la màquina enregistradora. Anaven tapats de la cara, van exigir-li els diners amb to amenaçador i amb un ganivet a les mans. La treballadora, espantada pels fets, els va donar el que demanaven.

Finalment, els dos encaputxats van sortir amb els 120 euros aconseguits en l'atracament i van fugir amb un vehicle tot terreny.

Investigació en curs

La investigació està a càrrec dels Mossos d'Esquadra i seran claus els possibles testimonis dels fets, ja que era una hora amb molt moviment en aquesta zona i també les càmeres de vigilància del mateix local i dels que hi ha pels voltants, ja que poden ajudar a identificar els lladres així com també el vehicle amb el qual van fugir del lloc dels fets.