06 de gener de 2021
06.01.2021
Diari de Girona

Localitzen el cadàver d'una dona de 44 anys morta al jardí de casa seva a Lloret de Mar

Els primers indicis de la investigació oberta pels Mossos apunten que no es tracta d'una mort criminal

05.01.2021 | 23:58
Localitzen el cadàver d'una dona de 44 anys morta al jardí de casa seva a Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 44 anys trobada al jardí de casa seva a Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, aquest dimarts a la matinada, mentre que esperen trobar la parella de la dona per esclarir els fets.

Segons fonts properes a la investigació, la dona havia estat agredida per la seva parella, un home de 62 anys, dilluns a la tarda. Cap a les nou del vespre, una patrulla de la Policia Local la va localitzar caminant pel carrer. Tenia un cop a l'ull esquerre i símptomes d'anar beguda. En dependències policials, la dona va dir que no volia denunciar l'home i va marxar de la comissaria. Dues hores més tard, va saltar l'alarma del seu domicili i quan una patrulla s'hi va adreçar va localitzar la dona al jardí de casa seva, encara amb vida.

Segons les mateixes fonts, la dona, encara sota els efectes de l'alcohol, va dir que no tenia claus de casa i no podia entrar però va rebutjar rebre qualsevol tipus d'assistència. Aleshores, li van donar una manta per protegir-se de la fred.

La Policia Local va anar passant per la casa per comprovar l'estat de la dona. Cap a tres quarts de tres de la matinada, la Policia Local va informar que la dona havia mort i van alertar la unitat d'investigació de la comissaria de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. Els primers indicis apunten que no es tracta d'una mort criminal. Caldrà esperar al resultat de l'autòpsia però tot apunta que la dona ha mort per hipotèrmia.

Els Mossos estan buscant la parella de la dona per esclarir les circumstàncies dels fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook