Un conductor va morir ahir a la matinada en un xoc frontal entre dos cotxes a Begur, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre es va rebre a les 00.29 hores al quilòmetre 1,4 de la GIP-6531, de Begur a Palafrugell i a tocar del nucli d’Esclanyà.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van topar frontalment i a conseqüència de la col·lisió va morir el conductor d’un dels vehicles. Es tracta de J. B. P., de 58 anys i veí de Palafrugell. Els dos ocupants de l’altre cotxe implicat en l’accident van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Amb aquesta víctima, són 48 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Arran de la incidència es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Dos xocs contra porcs senglars

D’altra banda, ahir a la matinada un cotxe va xocar contra un senglar i es va incendiar a la C-66 a Cornellà del Terri, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre es va rebre a les 02.12 hores de la matinada al quilòmetre 42 de la C-66, en un tram d’autovia a l’altura del nucli de Pont-xetmar. El conductor del turisme va resultar il·lès.

No es tracta de l’únic accident de la matinada d’ahir amb un senglar a les comarques gironines. Mitja hora abans, a les 01.46 hores, una conductora va col·lidir amb el cotxe contra un porc salvatge al quilòmetre 31 de l’autovia C-260, de Figueres a Roses, al seu pas per Vila-sacra. Una dotació dels Bombers es va desplaçar fins a la zona i la conductora també va resultar il·lesa.