Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir l’home que estaven per l’apunyalament a una dona al mig del carrer a Olot, segons va avançar el digital l’Informador de la Garrotxa i va confirmar ACN.

Però no el van arrestar a la Garrotxa sinó al Pla de l'Estany i quan estava delinquint. En van enxampar in fraganti quan fugia de robar en una botiga de combustibles de Porqueres.

La matinada d’ahir, gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos de la comissaria de Banyoles van rebre l’avís per un robatori en un establiment del carrer Sant Andreu de Porqueres.

En arribar al lloc, els Mossos juntament amb els agents de la Policia Local de Banyoles van observar com un dels autors fugia i s’amagava. Tot i això, el van localitzar i detenir. Posteriorment, van comprovar que era l’agressor que tenia pendent l’ordre de detenció pels fets d’Olot.

El detingut és un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot, com a presumpte autor dels delictes de violència en l’àmbit familiar, lesions, detenció il·legal, trencament de condemna i robatori amb força.

 L'home compta amb nombrosos antecedents i passarà pròximament a disposició judicial per declarar davant l’autoritat judicial competent.

L'apunyalament es va produir dilluns, al carrer Mulleras, quan la dona va rebre la punyalada. Quan els Mossos i la Policia Local d’Olot van arribar al lloc, van localitzar la víctima conscient amb diverses ferides al coll, braç i abdomen. El Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar la dona a l’Hospital Comarcal de la Garrotxa on va rebre assistència amb pronòstic lleu.

La informació facilitada pels testimonis va ser fonamental per a la identificació del presumpte autor dels fets, l’ex parella de la víctima, qui abans d’agredir-la amb l’arma blanca va intentar fer-la pujar al seu vehicle en contra de la seva voluntat.

Els agents de la comissaria d’Olot van establir un dispositiu d’investigació i recerca de l’home sense arribar a localitzar-lo, motiu pel qual es va emetre una ordre de detenció en cas de trobar-lo.