Apunyalen una dona al mig del carrer a Olot

Els Mossos busquen a l’autor, que seria l'exparella de la víctima · La dona està essent atesa de les ferides a l'hospital

Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Cotxe dels Mossos d'Esquadra / Arxiu

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor d’un apunyalament que ha tingut lloc aquesta tarda al mig del carrer a la ciutat d’Olot.

Un home ha apunyalat a una dona i li ha causat diverses ferides, que segons les primeres informacions, serien talls superficials. La víctima ha ingressat a l’hospital comarcal d’Olot, on se l’està avaluant. Presenta ganivetades al coll i al braç

El succés s’ha desencadenat pels volts de tres quarts de cinc de la tarda al carrer de Camil Mulleras, a l’altura de la cruïlla amb el carrer Rengle, a ple centre de la ciutat – a prop de la plaça del Mercat municipal.

Per causes que els Mossos investiguen, l’home s’ha apropat a la dona i li ha fet diversos talls amb un ganivet i després ha fugit en cotxe.

En produir-se els fets, diversos testimonis han alertat el telèfon d’emergències. A lloc s’hi han desplaçat tots els serveis d’emergències (Policia, Mossos d’Esquadra i SEM). A partir d'aquí ha començat una recerca de l'agressor. Per la seva banda, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Olot s’ha fet càrrec del cas.

A l'hospital d'Olot

La dona per la seva banda, ha estat atesa pel SEM i ràpidament una ambulància l’ha traslladat a l’hospital comarca. On els agents la Unitat d’Investigació de la comissaria d'Olot esperen prendre-li declaració per aclarir el succeït.

En el moment dels fets, la víctima anava acompanyada de la seva mare i aquesta ha parlat amb la policia i ha destacat que el presumpte autor seria conegut, l’exparella de la víctima.

Amb la descripció facilitada pels testimonis i la familiar, els Mossos d’Esquadra busquen el presumpte autor de l’apunyalament. Es tracta d'un veí de la ciutat, de 40 anys. Aquesta agressió és considerada de tipus masclista perquè ha atacat la seva exparella.

El presumpte autor, a qui busca la policia compta amb múltiples antecedents i té en vigor amb una ordre d'allunyament cap a la víctima.