La Cerdanya ha designat les deu persones dels àmbits empresarial, social i polític que representaran la societat en el nou òrgan de gestió del turisme, el Cercle de Coordinació de Turisme Cerdanya. Es traca de deu persones conegudes en els seus àmbits tant pel seu dinamisme empresarial o polític com pel seu compromís amb els nous valors de participació democràtica i sostenibilitat que han de regir la gestió turística de la comarca.

Segons han informat els responsables del procés de redacció del nou Pla d’Acció Sectorial del Turisme a la comarca, entre el 10 de novembre i el 15 de desembre es van celebrar les eleccions sense candidatura al nou Cercle de Coordinació de Turisme Cerdanya, «el nou òrgan de governança descentralitzada que permetrà coordinar de manera transversal la implementació del Pla d’Acció Sectorial de Turisme de la Cerdanya, el PAS». Realitzat l’escrutini celebrat el dia 22 de desembre, els tècnics han públic els noms de les deu persones que faran de portaveus dels cinc eixos estratègics.

Així, els deu delegats són el responsable del Cerdanya Ressort de Prullans i un dels hotelers més actius de la comarca, David Isern, la que va ser gerent del Consell Comarcal de la mà de Roser Bombardó, Carol Nabau, la delegada de comunicació de la Molina Marta Viver, el representant del gremi empresarial local Ramon Treserras, l’expresidenta del Consell, Roser Bombardó, la professora, excursionista i mare de Kilian Jornet Núria Burgada, Mariona López, Juan Pablo Torrents, el president de l’Aucer, Francesc Armengol, i Eduard Conde.