AMER

JOAN CLARÀ FONTANILS

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Carme Garangou Oller. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

MARIA ROSA FERRER SOCÍAS

Ha mort als 72 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Banyoles.

BARCELONA

VICTORIA GIL FIESTAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Martínez Sánchez. Residia a Barcelona.

BREDA

ROSA PUIGTIO SALA

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Francisco Busquets Buhils. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

VÍCTOR TRIVIÑO TRIVIÑO

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Felisa Tena Sánchez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

FIGUERES

JOSEFA PEREIRA ILLESCAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José María Vázquez Gallego i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PETRA RAMÍREZ GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan Marín Becerra i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARCEL·LÍ HUGAS MIR

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Maria Brugué Grau i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat en l’estricta intimitat familiar.

GIRONA

JOSEP RIBAS PORT

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Emèlia Gubau Riera. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAMÓS

AMPARO PLANA PUJOL

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Bachs Martí. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

LORENA CAPEL LÓPEZ

Ha mort als 65 anys. Era vidu de Josep Soler Alonso. Residia a Roses. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

SANT ANTONI DE CALONGE

JOSÉ SAAVEDRA SIERRA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Fina Tercero Naranjo. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT JULIÀ DE LLOR I BONMATÍ

JOSEP TORRENT BOSCH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Matas Bruns. Residia a Sant Julià de Llor i Bonmatí. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ANTÒNIA GARRIGA SALVADOR

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Pagès Call. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TORROELLA DE MONTGRÍ

SALVADOR PUIGVERT ALABAU

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Olga Coll Martí. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOSEP BONAMAISON SALA

Ha mort als 69 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

VILAMANISCLE

DIEGO ESTELA

Ha mort als 27 anys. Era solter. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilamaniscle.

VILANNA

MANEL ROURA BAYONA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Batallé Tulsà. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.