Segueix-nos a les xarxes socials:

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses organitza la primera cursa d'obstacles

Es farà al municipi el pròxim 9 de juliol amb un recorregut de 6 quilòmetres i 25 proves repartides pel circuit

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses organitza la primera cursa d'obstaclesDdG

La Unió Excursionista (UE) de Sant Joan de les Abadesses estrena una nova activitat en el calendari de 2022. I és que el 9 de juliol es durà a terme la 1a Cursa d’Obstacles de la UE Sant Joan:Vol d’Àguiles. Aquesta nova proposta busca acostar l’entitat a un públic més atrevit i amb ganes de reptes, mitjançant una activitat divertida i “gamberra”. 

La cursa tindrà un recorregut total de 6 quilòmetres de circuit semiurbà, amb un total de 25 proves repartides al llarg del recorregut. Vol d’Àguiles s’inspira en les ja populars Spartan-Race, amb proves físiques però també alguna sorpresa, una activitat completa a l’abast dels més agosarats. La cursa compta amb dues categories diferents, Àguiles Reials per als més atrevits i Àguiles Comuns, amb adaptació de la dificultat dels obstacles, aptes per a tots els públics. 

Des de l’organització proposen una jornada completa que comença amb la cursa, seguida d’un vermut musical i botifarrada a l’arribada. “Creiem que és una bona manera d’obrir-nos cap a un públic més jove, -i perquè no, també al no tan jove- que busca passar-ho bé i aventures noves, sabem que a la comarca i voltants hi ha molt aventurer que practica esport i ens ha semblat una manera de poder-nos acostar a ells”, explica Clàudia Romero, presidenta de l’entitat. Aigua, fang i diversió per als més intrèpids de la comarca i rodalies. 

Les inscripcions es van obrir el passat 28 de maig i es podran efectuar fins a l'1 de juliol a la pàgina web de l'entitat. El preu és de 15 euros per a socis de la UE i de 18 euros per als no-socis.

Prem per veure més contingut per a tu