El turisme de reunions, negocis i esdeveniments s’ha recuperat en un 81% a Catalunya respecte l’any 2019. Així ho ha explicat la Generalitat en el marc de la trobada Meet Catalunya, celebrada ahir al Port Aventura Convention Center, on es van generar més de 1.500 entrevistes comercials amb empreses i entitats especialitzades del sector turístic català.

Segons informa el departament d’Empresa, fins al mes de juliol, elsturistes estrangers que han viatjat fins a Catalunya per feina, negocis o per assistir a fires i congressos han generat una despesa de 850 milions d’euros.

Durant la trobada, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, va explicar que enguany aquesta acció ha propiciat més de 1.500 cites comercials entre 90 empreses i entitats catalanes i més de 60 operadors turístics de catorze països europeus. «L’Agència aposta fermament pel foment i la dinamització dels viatges a Catalunya per motiu de reunions, congressos, convencions i incentius perquè és un segment rellevant que trenca l’estacionalitat i genera un nivell de despesa alt», va assenyalar Ferrer.