La DGT incopora dos nous examinadors de trànsit a Girona

Són funcionaris interins

DdG

La DGT (Direcció General de Trànsit) incopora dos nous examinadors de trànsit a la província de Girona.

La plantilla es reforçarà a partir de dilluns a tot Espanya amb la incorporació total de 60 nous funcionaris interins de trànsit a 37 prefectures provincials

24 d'aquests funcionaris ja fa diverses setmanes que treballen en els seus respectius destins i la resta començarà a fer-ho el dilluns vinent després de finalitzar avui el curs formatiu de quatre setmanes de durada que els habilita per a la qualificació de proves en vies obertes al trànsit per a l'obtenció del permís de la classe B.

Aquestes incorporacions formen part del "compromís" de la Direcció General de Trànsit per "augmentar la capacitat d'examinar" en algunes direccions concretes, així com per fer front a la "demanda estacional" de realització d'exàmens en moments determinats, com ara la dels mesos d'estiu, assegura l'organisme estatal en un comunicat.

Girona és precisament una de les provincies amb més mancances d'examinadors i fa anys que hi ha problemes per treure's el permís de conduir amb certa rapidesa. Hi ha estudiants que tarden mesos a poder obtenir-lo. L'últim balanç del mes de març de les autoescoles era de 7.000 alumnes pendents.