Santi Reixach, elegit president del Consell Comarcal de la Garrotxa

En el discurs va subratllar els reptes de futur, com el nou centre de gestió de residus o la transició energètica

Ple de constitució del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Ple de constitució del Consell Comarcal de la Garrotxa. / Consell Comarcal de la Garrotxa

Redacció

Santi Reixach torna a ser president del Consell Comarcal de la Garrotxa per segona vegada. El candidat de Junts va ser escollit per una àmplia majoria en el Ple de constitució que va tenir lloc el dilluns a les sis de la tarda.

En l'acte celebrat a la Sala de Plens els consellers i conselleres comarcals van prendre possessió i Reixach va ser escollit per estar al capdavant de l'ens per al proper mandat. Per aconseguir aquest càrrec va rebre 20 vots favorables, els 12 del seu partit, Junts x Catalunya-Compromís Municipal, el vot d'Estimem les Planes i els 7 d'ERC. També hi va haver tres vots en blanc del PSC i una de les dues representants de la CUP, l'altre s'ha abstingut.

En el seu discurs, el ja president del Consell Comarcal, Santi Reixach, va voler remarcar els reptes de futur que té l'ens i va subratllar temes com el nou centre de gestió de residus de la Garrotxa, la transició energètica, la necessitat de vetllar per donar serveis als municipis i va denunciar l'infrafinançament dels organismes comarcals. També va parlar de la millora del servei de recollida i custòdia d'animals de companyia, la mobilitat, el turisme sostenible i el benestar de les persones. Igualment, va voler agrair el suport rebut i, finalment, va fer un reconeixement als treballadors i treballadores del Consell i dels consorcis adscrits, de qui va dir que cal millorar les condicions laborals i fer valdre la tasca que duen a terme cada dia.