Necrològiques del 21 de desembre del 2023

AMER

JUAN MANUEL RUANO ARTACHO

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Magdalena Romero Luque. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

CONCEPCIÓ JULIÀ CAMPS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Mario Caritg Darnés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

BLANES

ANTONIO CANTALEJO CANTALEJO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb María Sánchez Cantalejo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MARINA VERGELI FERRANDO

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Josep Maria Cabarrocas Poch. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CANET D’ADRI

MANOLITA OLIVERAS BURCH

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Canet d’Adri.

CASSÀ DE LA SELVA

JOSEP PLANTALECH DALMAU

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Flora Roquetas Casellas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MONTSERRAT CORTADA PUIG

Ha mort als 81 anys. Tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JORDI MASÓ RABIONET

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Reyes Romero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN ROSILLO MARTÍNEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Tomàs Colomer Campllonch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

JUAN SALA VALLÉS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Ana Maria Hernández Casagran. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

LA VALL DE BIANYA

PEPETA MASOLIVER COROMINA

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Miquel Dorca Espuña i tenia dos fills. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Bianya.

OLOT

XICU SARSANEDAS MARTÍ

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolors Costa i deixa la seva parella, M. Àngels Pijoan Casals. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ORFES (VILADEMULS)

JOSEP PAGÈS POCH

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Concepció Puignau Alsina. Residia a Orfes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Orfes.

SALT

JOSEP PASCUAL PLANELLA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Carme López Blanco. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANTA CRISTINA D’ARO

MARGARITA GUANTER MONTJÓ

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Salvador Rovira Quer i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VALL-LLOBREGA

PEPITA CRUELLAS CALVET

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Maria Izquierdo Alegre. Residia a Vall-llobrega. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Mateu de Vall-llobrega.

Subscriu-te per seguir llegint