Roben robots d'un camió a la Jonquera i els detenen quan fugien a Maçanet

Els Mossos intenten aturar una furgoneta que circula temeràriament per l'AP7, els lladres abandonen el vehicle robat a l'N-II i en troben dos d'amagats en unes bardisses

El tràiler sense els robots després del robatori a la Jonquera

El tràiler sense els robots després del robatori a la Jonquera / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori de "lladres teloners" en un camió a la Jonquera amb detinguts a Maçanet de la Selva.

Tot va descobrir-se quan una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners que estava fent patrullatge de prevenció de robatoris a l’AP 7 va veure un cotxe que seguia una furgoneta. Els agents van seguir-los per fer-los parar, però, ambdós vehicles van començar a circular a gran velocitat.

Els policies a més van constatar que comprovant la matrícula de la furgoneta els apareixia que era robada el dia 22 de desembre al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Després d'una conducció temerària, la furgoneta finalment va afluixar i es va aturar ja a l'N-II, concretament al quilòmetre 689 a Maçanet de la Selva i en veure's perseguits per la policia. Els ocupants però van abandonar el vehicle i van fugir corrents. Després de fer recerca, els agents van localitzar dos presumptes lladres amagats entre unes bardisses.

Ambdós van acabar detinguts pel robatori de la furgoneta, però en inspeccionar el vehicle, els policies van trobar 60 capses de robots de cuina. Pel que fa al cotxe que seguia la furgoneta, aquest no va poder ser interceptat.

Aquesta va resultar ser una càrrega robada aquella mateixa matinada a un camió aparcat a la Jonquera. Els lladres van tallar la lona del tràiler i van robar les caixes amb els robots que van poder recuperar els Mossos d'Esquadra a Maçanet de la Selva. Aquest tipus de robatoris de "teloners" sovint es produeixen en aparcaments i àrees de servei de les vies ràpides.