Una dona de 37 anys mor a ganivetades a mans de la seva parella a Olot

L'agressor s'ha intentat suïcidar i aquest vespre ha mort al Trueta on havia entrat en estat crític

Olot decretarà tres dies de dol i convoca per a demà una concentració de rebuig pel crim

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona de 37 anys a Olot. El cas s'investiga com a crim masclista i tot apunta que el marit hauria matat la dona a ganivetades i després s'hauria intentat suïcidar. La parella tenia tres fills i feia anys que vivia a la ciutat.

Un fill de la víctima s'ha trobat el cos sense vida i el seu pare també ferit en el pis on convivien. La descoberta de la tragèdia s'ha produït cap a les quatre de la tarda i s'han mobilitzat els cossos d'emergències que s'han dirigit al número 6 de l'avinguda Santa Coloma d'Olot.  Els fets han succeït en un pis de la quarta planta d'un bloc de pisos d'aquesta cèntrica avinguda.

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra de Girona està a càrrec de la investigació. Tant la dona morta com l'home presentaven ferides per arma blanca. Pel que fa a l'home que s'ha intentat matar, el SEM l'ha evacuat ferit crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. Ha quedat sota vigilància policial, però ha acabat morint-hi aquest vespre.

Fins al pis d'Olot s'hi han desplaçat els investigadors de l'AIC i la comitiva judicial. Els investigadors estan prenent declaracions i recollint proves per aclarir el què ha succeït en aquest pis i com ha acabat amb un crim. Es desconeix per ara si hi havia antecedents de violència masclista en la parella.

D'altra banda, està previst que es practiqui l'aixecament del cadàver. Un cop fet, es traslladarà el cos sense vida de la dona fins a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona on se li practicarà l'autòpsia. El cas es troba sota secret de sumari.

Tres dies de dol

L'ajuntament d'Olot de la seva banda ha decretat tres dies de dol a partir de divendres i convoca una concentració de rebuig pel crim a les sis de la tarda davant de l'edifici consistorial.

Tres crims en menys de dos mesos

Aquest nou crim eleva fins a tres els que han tingut lloc des de principis d'any, encara no en dos mesos, a les comarques de Girona. En cas de confirmar-se oficialment que el de la Garrotxa és un nou cas de feminicidi, aquest seria el segon perpetrat enguany a la província. A finals de gener, una dona va morir a mans de la parella assassinada a ganivetades.