Troben una dona desapareguda assassinada a ganivetades en un vehicle a Torroella de Montgrí

Es tracta d'una veïna del municipi que estava desapareguda i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació

Torroella condemna l'assassinat d'una veïna del poble i farà d'acusació popular

DdG / E. B.

Una dona morta i amb signes de violència va ser trobada aquest diumenge al migdia dins d’un cotxe a Torroella de Montgrí. La víctima hauria rebut diverses punyalades i seria una veïna de la localitat d’uns 45 anys, segons fonts properes al cas.

La dona es trobava en parador desconegut des de dissabte i, en no poder contactar-hi, els seus familiars van denunciar-ho la policia. Ahir al migdia familiars la van trobar gràcies a la ubicació del telèfon mòbil, en un camí de terra secundari del que porta a la desembocadura del riu Ter, a la Gola del Ter.

Van alertar la Policia Local i amb els Mossos d'Esquadra van localitzar un vehicle (que segons les primeres informacions no seria propietat de la víctima) i la dona, asseguda al seient del conductor, sense vida; posteriorment, la comitiva judicial va certificar la seva mort. El vehicle era en una zona de camps, poc transitada, entre Torroella i Pals.

Els familiars havien denunciat dissabtela seva desaparició, i va ser trobada en un camí entre camps

Anàlisi de l'entorn

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos a Girona estan investigant les circumstàncies de la mort i intenten reconstruir les darreres hores de vida de la víctima, que feia anys que vivia a Torroella i tenia diversos fills. La víctima tenia una parella, un home amb qui mantenia una relació i que ella volia deixar. El TSJC informa que no consta cap denúncia prèvia entre la víctima i la seva parella.

El cos de la víctima, que presentava diverses punyalades, va ser traslladat fins a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Girona on els forenses avui li faran l’autòpsia.

Els Mossos d'Esquadra de la seva banda estan analitzant el seu entorn per aclarir què feia en aquell vehicle cosida a ganivetades. La víctima havia treballat en una fleca-bar de Torroella de Montgrí del Passeig. I actualment, en un altre local de la localitat veïna de Verges.

A dins del cotxe, la policia no hi va trobar l'arma del crim, però les primeres observacions dels investigadors apunten que podria haver estat assassinada en el mateix vehicle.

El Jutjat d’Instrucció número 3 de la Bisbal d’Empordà, que porta el cas, ha decretat el secret de sumari. Aquest és el primer crim de l'any a les comarques de Girona.

Des de l'ajuntament de Torroella es condemna el crim i avui ha convocat un minut de silenci a les set del vespre.