Necrològiques del 27 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Joan Casadevall Puig

Joan Casadevall Puig / DdG

Ramón Alonso Fernández

Ramón Alonso Fernández / DdG

AGULLANA

CATALINA PEITAVI MAYA

Ha mort als 83 anys. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Agullana.

ARBÚCIES

FRANCESC BORRELL IGLESIAS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Narcisa Camps Soler. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julia d’Arbúcies.

BLANES

JOAQUIM PUJOL BALTRONS

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolors Nicart Sucarrat. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

EMMA GARCIA JULIÀ

Ha mort als 30 anys. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

MARIA ALBÓ ROCA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Talleda Galobardes. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

PILAR DE FRIAS SOLÁN

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Enrique Cortés Carbó. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

GIRONA

JOAN CASADEVALL PUIG

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Rosa Baborés Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

FRANCISCO JAVIER ALONSO RIBAS

Ha mort als 53 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

ISABEL RAMÍREZ GALLARDO

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alfonso Royán Barba. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

JOSEP BARNEDA POL

Ha mort als 88 anys. Era vidu i tenia dues filles. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

PERALADA

MARÍA ÁNGELES MARCHAL MAESTRO

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Ramon Manzano Roura. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

PORTBOU

ISABEL PICAMAL FERNÁNDEZ

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Alfonso Moreno Rubio i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint