Gerard Quintana presentarà el nou disc, 'Deterratenterrat', aquest divendres al Teatre de Salt, en el marc del festival Temporada Alta. Com una banda sonora dedicada a Barcelona, l'exlíder de Sopa de Cabra mescla rock, electrònica i fins i tot rumba en el seu quart àlbum en solitari, produït per Albert Pla i publicat per la discogràfica Música Global. El mateix Quintana el defineix com un recital que vol ser un lloc 'amb noms i cognoms, amb cara i ulls, amb cap i peus, amb llum i ombres, amb pit i collons'. La presentació anirà més enllà del format clàssic de concert per fer autocrítica de la realitat social i econòmica, en un exercici de complicitat amb el públic, que té la crisi com a rerefons.

Gerard Quintana pujarà a l'escenari amb dos músics, un actor i alguns convidats, uns més virtuals que altres, per presentar el seu nou treball, 'Deterratenterrat', que deixa enrere la seva vessant més intimista i personal per obrir-se als clarobscurs de la gran ciutat, Barcelona.

Després de 'Senyals de fum', 'Les claus de sal' i 'Treu banya', Gerard Quintana presenta el seu últim disc en solitari, un viatge per la capital catalana, que comença amb el tema 'Barcelona en colors' i acaba amb 'Deterratenterrat', passant per 11 temes que retraten la ciutat.

Després de presentar el disc a prop de casa, el músic gironí té previst actuar al Teatre de Palma de Mallorca el 5 de desembre, el Teatre San Agustín de Durango el dia 7 i a l'Auditori de Barcelona l'11 de desembre.