08 de març de 2011
08.03.2011

Ves al concert dels The Wailers de franc

Respon una senzilla pregunta, i aconsegueix amb «DiarideGirona.cat» entrades per anar a veure la banda del desaparegut Bob Marley

08.03.2011 | 16:51
Ves al concert dels The Wailers de franc

La mítica banda que va acompanyar a Bob Marley ens porta el seu repertori inconfusible de reggae i ritmes jamaicans. I després del concert la festa continua a LA BOMBOLLA (00:30h - entrada gratuïta) www.myspace.com/labombolla

The Wailers (Jamaica, Reggae)
La llengedària banda formada el 1963 per Bob Marley, Bunny Livingston i Peter Tosch va establir el reggae com a génere després de vendre més de 250 milions d'àlbums arreu del món.

Després de 4 dècades girant davant de milers de persones, la formació original continua gairebé intacta portant l'estandart del reggae amb el segell de Bob Marley.

En cada actuació ens deleiten amb temes clàssics de la banda com "I shot the sheriff", "No woman no cry", "Exodus" o "One Love"...

http://wailers.com/

Mad Muasel (Biscaia, Dancehall)
L'any 2009 Mad Muasel comença la seva carrera com a sing-jay junt a Novato, y d'aquesta combinació va néixer Bumclap Teachers, un street album del dancehall més innovador i ballable de l'escena estatal. El 2010 Mad Muasel va iniciar la seva carrera en solitari presentant Ohlala, i es va convertir en una nova referència dins l'escena dancehall nacional, però aquesta vegada Mad Muasel demostra una gran evolució i es presenta amb un estil molt més rude i fosc, sense deixar de banda les melodies i molt menys, la lírica que la caracteritza. Les seves lletres es mouen entre el dancehall més estrictament de ball, l'hedonisme festiu, la crítica social i el missatge, però sempre amb el to àcid i sincer de Mad Muasel .

http://www.myspace.com/madmuasel

Si vols una de les 2 entrades dobles que regala «Diaridegirona.cat» només has de respondre la següent pregunta:

De quin país són originaris els The Wailers?

a) Estats Units
b) Guinea
c) Jamaica

Participar és ben senzill: envia un mail a concurs@ddgmedia.cat amb la resposta juntament a les teves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «WAILERS» a l'assumpte del correu.

Text legal:

L'informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incloses en un fitxer el responsable del qual és DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU, amb la finalitat d'atendre a les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU que pogués ser del seu interès. DIARI DE GIRONA MEDIA, SLU es compromet a l'ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, per a la finalitat esmentada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest correu electrònic implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho en la següent direcció passeig General Mendoza, 2 17002 Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona