L'arquebisbat de Barcelona ha comunicat al pare Juan Antonio Molina Sanz que ha quedat suspès "a divinis" si persisteix en la seva intenció de concursar al programa de Telecinco Gran Hermano, fet que l'impossibilitaria realitzar treball pastoral, celebrar missa i confessar els fidels. Aquesta decisió ha estat presa a Roma per l'ordre dels Missioners del Sagrat Cor i ha estat comunicada al pare Molina per l'arquebisbat barceloní i també directament per correu electrònic, segons explica el decret de suspensió. Aquest decret de suspensió recorda que és una ordre temporal i que entrarà en vigor "des del moment en què el pare Juan Molina desobeeixi l'ordre provincial i participi en la programació del programa televisiu".

"És una sanció temporal que té com a finalitat suscitar en el P. Molina un desig sincer de canvi i de conversió", ha assenyalat el decret signat pel superior general dels Missioners del Sagrat Cor, Mark MacDonald, i el secretari general de l'ordre, Luis Carlos Araujo. Així mateix, en el decret d'ordre suplica "a les autoritats eclesiàstiques i sobretot als bisbes més implicats que vigilin perquè el P. Molina respecti aquest decret en l'esperit en què va ser donat, és a dir, per a la protecció dels fidels i en vista de la seva pròpia conversió".

El càstig prohibeix al sacerdot "tots els treballs pastorals pels fidels", "la celebració pública de l'Eucaristia i la predicació als fidels", així com "confessar els fidels".