08 de febrer de 2016
08.02.2016

Solucions innovadores per millorar la vida en països en desenvolupament

09.02.2016 | 07:12
Mecanisme per transportar aigua.

L'Obra Social la Caixa presenta al CaixaForum Girona l'exposició Invents. Idees que canvien vides. Es tracta d'una mostra que vol donar a conèixer i apropar a la societat solucions innovadores, econòmiques i adaptades a les condicions dels països en desenvolupament, que contribueixen a millorar significativament la vida de les persones més vulnerables.
Comissariada per José María Medina, director de Prosalus i expresident de la Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament, l'exposició vol demostrar l'enorme potencial social que s'aconsegueix en unir creativitat i solidaritat, i animar els visitants a desenvolupar la seva inventiva per resoldre problemes bàsics i prioritaris de les persones que viuen en situació de vulnerabilitat.
La mostra reuneix un total de 14 prototips que, a través de la cooperació al desenvolupament, han permès millorar la qualitat de vida de milers de persones desfavorides de l'Àfrica, l'Àsia i l'Amèrica Llatina. De cada enginy l'exposició explica, a través de textos i vídeos, la curiosa història dels seus inventors i la dura realitat que viuen els seus beneficiaris.
La mostra obrirà les portes demà a les 7 de la tarda en una visita ?guiada a l'exposició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema