12 de abril de 2016
12.04.2016

Diari de Girona convoca un concurs de relats curts

Han de ser de temàtica policíaca o negra, ambientats a Girona i han de tenir un màxim de 3.500 caràcters - El guanyador s'endurà un lot de llibres de Curbet Edicions

12.04.2016 | 12:39
Diari de Girona convoca un concurs de relats curts

Diari de Girona convoca un any més un concurs de relats curts. Enguany, el repte és crear un mini relat de caràcter policíac o negre que tingui a la ciutat de Girona com a protagonista. Com t'imagines una Girona fosca envoltada de misteris per resoldre?

Els relats hauran de tenir un màxim de 3.500 caràcters. Entraran en el concurs els relats escrits en català rebuts des del 22 d'abril fins al 30 de maig de 2016, ambdós inclosos. Els textos s'han d'enviar al correu electrònic participacio@ddgmedia.cat amb el títol "Concurs relats curts". Acompanyant el text s'haurà d'especificar: Títol de l'obra, Nom i cognoms de l'autor del relat, pseudònim, domicili, localitat NIF, telèfon i adreça de correu electrònic.

Un jurat format per 3 persones seleccionarà, d'acord amb els criteris d'originalitat, factura literària i relació amb l'epígraf del concurs un relat amb premi i dues mencions. El guanyador s'endurà un lot de llibres proporcionat per Curbet Edicions. (http://www.ccgedicions.cat/)

Consulta les bases del concurs aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona