21 de abril de 2016
21.04.2016

La cultura guanya el nou Espai 22 a Girona

La Llibreria 22 posa a disposició de la ciutat un generós local per a exposicions d'art, presentacions de llibres, clubs de lectura, rodes de premsa o projeccions

21.04.2016 | 21:26
Guillem Terribas i Jordi Gispert.

El sector cultural està de sort perquè acaba de quedar inaugurat el nou Espai 22, una nova iniciativa de la Llibreria 22 de Girona que posa a disposició de la ciutat un generós local per a exposicions d'art, presentacions de llibres, clubs de lectura, rodes de premsa, projeccions i tantes altres iniciatives com els ciutadans puguin convocar.

Guillem Terribas, fundador de la Llibreria 22, va mostrar ahir entusiasmat el que anomena el «Passadís 22», un túnel que uneix el carrer Hortes amb la plaça Jordi de Sant Jordi. Aquest túnel té els aparadors de la Llibreria 22, la botiga Còmics 22 i a partir d'ara també l'Espai 22.

Una exposició d'obres de nova creació de l'artista saltenc Jordi Gispert dóna el tret de sortida a l'Espai 22, situat al mateix local que durant anys va acollir la sala d'exposicions de la Fundació Fita. Gispert presenta una desena de teles de gran format, una altra desena de petit format i, a més a més, uns quants llibres d'artista. L'exposició és comercial.

El dia d'arrencada, l'Espai 22 ha acollit un munt d'escriptors que han signat els seus llibres, entre ells Albert Forns, Miquel Adam, Alicia Kopf, Víctor García Tur, Anna Carreras, Stefanie Kremer i molts altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona