30 de agost de 2016
30.08.2016
Llibres

'Els hereus de la terra', d'Ildefonso Falcones, surt a la venda aquest dimecres

La continuació de 'L'església del mar' s'editarà simultàniament en català i castellà

31.08.2016 | 07:10
Ildefonso Falcones, en una foto d´arxiu.

La continuació de la novel·la 'L'església del mar' d'Ildefonso Falcones sortirà a la venda aquest dimecres. Deu anys després del seu debut literari, l'advocat i escriptor barceloní signa ´Els hereus de la terra´, una segona part de l'obra que s'editarà en format digital i simultàniament en català (Rosa dels Vents) i en castellà (Grijalbo). La novel·la se situa de nou a la Barcelona del segle XIV, tres anys després del final de 'L'església del mar', i protagonitzada per un nen orfe que treballa a les drassanes i somia en convertir-se en constructor de vaixells.

Si el barri de la Ribera era l'epicentre de la primera novel·la, ara ho són el Raval, les Drassanes Reials i l'Hospital de la Santa Creu. 'Els hereus de la terra' se situa a la Barcelona del segle XIV, pocs anys després del moment històric en què culminava 'L'església del mar'. Hugo Llor, un orfe de 12 anys que treballa a les Drassanes Reials a les ordres d'Arnau Estanyol, somia en convertir-se en constructor de vaixells. Però un conflicte entre el seu mentor i la família Puig complicarà les coses i el jove haurà de triar entre la lleialtat a Estanyol i la necessitat de sobreviure. Això canviarà les seves aspiracions professionals i el curs de la seva vida, que es veurà lligat al món del vi.

La continuació de 'L'església del mar', un èxit editorial a escala internacional que ja ha venut més de nou milions d'exemplars, es publicarà aquest dimecres a l'Estat i a l'Amèrica Llatina i tindrà edició catalana al segell Rosa dels Vents –del mateix grup editorial que la publica en castellà, Penguin Random House-.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona