19 de abril de 2017
19.04.2017

Girona estrenarà aquest estiu un nou cicle de música a parcs i jardins de la ciutat

L'espectacle "Tossudament Llach" de la Simfònica de Corda i Cobla inaugurarà les actuacions divendres 28 d'abril a les escales de la Catedral

20.04.2017 | 07:17
Lagares, Madrenas i Ribas presenten el cicle.

La ciutat de Girona estrenarà aquest estiu un cicle de música a parcs i jardins, denominat "Notes al parc", que s'ha presentat aquest dimecres com una iniciativa de concerts en petit format.

L'alcaldessa gironina, Marta Madrenas, ha detallat que les actuacions tindran lloc cada dissabte de juliol amb una proposta de clàssic al matí i una dedicada a d'altres estils a la tarda.

L'oferta es completarà amb concerts programats els dijous 6 i 13 de juliol i diumenge 23 i els escenaris seran els jardins de la Devesa, Parc del Migdia i Parc Central.

Les actuacions programades aniran a càrrec de grups de proximitat i emergents, segons ha informat el regidor de Cultura, Carles Ribas. A la presentació també hi ha participat el president executiu de Metalquimia, Josep Lagares, que dóna suport a la iniciativa de l'Ajuntament.

El concert inaugural del cicle es farà el proper divendres 28 d´abril, a les 21 h, a les escales de la Catedral amb la interpretació de "Tossudament Llach", a càrrec de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i sota la direcció de Francesc Cassú.

El programa de l´actuació inclou els èxits del cantautor Lluís Llach i l´acompanyament de les cantants Beth i Elena Gadel i del cantant Roger Padullés. El director tècnic de l´espectacle és Jaume Lleixà.

A més de la Simfònica, actuaran a "Notes al parc" els artistes Windu (dissabte 1 de juliol, a les 11.30 h, al parc del Migdia), Irie Angel (dissabte 1 de juliol, a les 20 h, al parc del Migdia), Lu Rois (dijous 6 de juliol, a les 20 h, al parc Central), Albert Cano (dissabte 8 de juliol, a les 11.30 h, als jardins de la Devesa), Sara Terraza (dissabte 8 de juliol, a les 20 h, als jardins de la Devesa), Beatjammers (dijous 13 de juliol, a les 20 h, al parc Central), Metropolitan Clarinet Quartet (dissabte 15 de juliol, a les 11.30 h, al parc del Migdia), The Wilder Company (dissabte 15 de juliol, a les 20 h, al parc del Migdia), Los Comino (dissabte 22 de juliol, a les 20 h, als jardins de la Devesa), Jove Orquestra de les Comarques Gironines (diumenge 23 de juliol, a les 11.30 h, als jardins de la Devesa), Girona Banda Band (dissabte 29 de juliol, a les 11.30 h, al parc Central) i 13th Magic Skull (dissabte 29 de juliol, a les 20 h, al parc Central).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema