10 de abril de 2018
10.04.2018

L'Espai Santa Caterina de Girona descobreix la poesia de Palau i Fabre en una exposició

Creadors de diversos àmbits conmemoren el centenari del seu naixement recitant algunes de les peces de "Poemes de l'Alquimista"

12.04.2018 | 07:11
L'Espai Santa Caterina de Girona descobreix la poesia de Palau i Fabre en una exposició

L´Espai Santa Caterina de Girona acull, des d´aquest divendres entre el 13 d´abril i el 30 de juny de 2018, l´exposició Jo soc el meu propi experiment. Tretze lectures dels Poemes de l´Alquimista de Josep Palau i Fabre, amb tretze poemes del seu llibre Poemes de l´Alquimista, interpretats per creadors de diverses disciplines.

La mostra, que té com a comissari Julià Guillamon, és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, inaugurarà l´exposició el 12 d´abril, a les 18 hores. També hi assistirà la directora de la Fundació, Maria Choya.

En aquesta exposició, que s´ha presentat al Palau Robert i a la Fundació Palau a Caldes d´Estrac, creadors de diversos àmbits interpreten alguns dels poemes més destacats del llibre Poemes de l´Alquimista, publicat per primer cop clandestinament el 1952, considerat una de les obres més importants de Josep Palau i Fabre i un dels llibres de poesia en català més coneguts i reeditats.

L´Any Palau i Fabre, que té com a comissari Manuel Guerrero, se celebra en el centenari del seu naixement i nou anys després de la seva mort. Pretén donar a conèixer i estudiar l´obra i la personalitat del poeta, tot valorant el conjunt i la diversitat de la seva producció

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona