05 de juny de 2018
05.06.2018

Cor i orquestra de la Universitat de Portsmouth actuen als Concerts d'Aro

La vetllada forma part dels Concerts d'Aro, en col·laboració amb l'escola de música de Santa Cristina

05.06.2018 | 13:25

L'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro acollirà dimecres el cor, orquestra i banda de la Universitat de Portsmouth (Anglaterra). L'acte, que és gratuït i començarà a les 19 h, s'inclou dins la programació dels Concerts d'Aro i pretén unir sinergies amb l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina d'Aro, que enguany celebra el desè aniversari.

Sota la direcció de Colin Jagger, George Burrows&Jordan Masters, s'interpretaran obres com Symphony núm. 93 (Orquestra), de J. Haydn; Gloria (Cor i Orquestra), de J. Rutter; Spanish Serenade (Cor i Orquestra), d'E. Elgar; i The Armed Man Choral Suite (Cor i Ensemble), de K. Jenkins.

La vetllada es completarà amb una classe magistral que anirà a càrrec de Carles Marigó, pianista, improvisador i professor als conservatoris Superior del Liceu de Barcelona i a l'ESMuC.

L'entitat organitzadora, Concerts d'Aro, va nèixer el 2008 a Santa Cristina d'Aro. Després de 10 anys organitzant concerts, l'entitat s'ha convertit en una marca de la Costa Brava gràcies al Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El Festival de piano, cambra i cant 2018 oferirà, el 10 d'agost, la conferència inaugural a càrrec de Joan Vives, sobre el centenari de C. Debussy.

Una setmana més tard, el divendres 17, a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro, Rafael Aguirre, guitarra, i Nadège Rochart, violoncel, interpretaran obres d'E. Granados, M. de Falla, G. Cassadó, entre d'altres.

El 20 d'agost protagonitzarà el recital el pianista José Menor, i el 27, el Trio Rodin tornarà a Santa Cristina per oferir un concert. El 3 de setembre el Quartet Catalinka tancarà el Festival de piano, cambra i veus 2018.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema