L'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro acollirà dimecres el cor, orquestra i banda de la Universitat de Portsmouth (Anglaterra). L'acte, que és gratuït i començarà a les 19 h, s'inclou dins la programació dels Concerts d'Aro i pretén unir sinergies amb l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina d'Aro, que enguany celebra el desè aniversari.

Sota la direcció de Colin Jagger, George Burrows&Jordan Masters, s'interpretaran obres com Symphony núm. 93 (Orquestra), de J. Haydn; Gloria (Cor i Orquestra), de J. Rutter; Spanish Serenade (Cor i Orquestra), d'E. Elgar; i The Armed Man Choral Suite (Cor i Ensemble), de K. Jenkins.

La vetllada es completarà amb una classe magistral que anirà a càrrec de Carles Marigó, pianista, improvisador i professor als conservatoris Superior del Liceu de Barcelona i a l'ESMuC.

L'entitat organitzadora, Concerts d'Aro, va nèixer el 2008 a Santa Cristina d'Aro. Després de 10 anys organitzant concerts, l'entitat s'ha convertit en una marca de la Costa Brava gràcies al Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El Festival de piano, cambra i cant 2018 oferirà, el 10 d'agost, la conferència inaugural a càrrec de Joan Vives, sobre el centenari de C. Debussy.

Una setmana més tard, el divendres 17, a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro, Rafael Aguirre, guitarra, i Nadège Rochart, violoncel, interpretaran obres d'E. Granados, M. de Falla, G. Cassadó, entre d'altres.

El 20 d'agost protagonitzarà el recital el pianista José Menor, i el 27, el Trio Rodin tornarà a Santa Cristina per oferir un concert. El 3 de setembre el Quartet Catalinka tancarà el Festival de piano, cambra i veus 2018.