06 de juliol de 2018
06.07.2018

Buenafuente inaugura la nova edició del Singlot Festival a Sant Feliu de Guíxols

Lloll Bertran rep el premi Singlot d'Honor pels seus més de 30 anys de trajectòria còmica

06.07.2018 | 13:12
Buenafuente lliura el premi a Lloll Bertran.

L'humorista Andreu Buenafuente va inaugurar dijous a la nit una nova edició d'El Singlot Festival de Sant Feliu de Guíxols, amb l'acte de lliurament del premi Singlot d'Honor a Lloll Bertran en reconeixement a la seva trajectòria, que va precedir l'estrena de l'espectacle Mongolia sobre hielo, de Mongolia, i encara es va poder assistir a l'espectacle musical Mrs. Brownie, de Teatre Nu, interpretat per Laura Guiteras i Abel Boquera.

Un cop finalitzada l'actuació de Lloll Bertran, Andreu Buenafuente va pujar a la grua per realitzar l'última pinzellada del mural que la il·lustradora del cartell d'engunay, Marina Capdevila, ha realitzat a la paret del Pavelló Municipal La Corchera. 

El Singlot continuarà aquest divendres amb les propostes de Les roses de la vida, de Sergi Belbel i Dos machos verdes fritos, amb David Verdaguer i Oscar Machancoses.
 
Dissabte, Andreu Buenafuente i Berto Romero faran l'últim programa de la temporada de Nadie sabe nada en directe des de Sant Feliu de Guíxols.

Per tancar el festival, quatre grans còmics, Andreu Buenafuente, Berto Romero, Sílvia Abril i Raúl Cimas, pujaran a l'escenari de l'Espai Port per reivindicar el monòleg, en el que s'ha anunciat com un espectacle "únic i irrepetible".

Paral·lelament a la programació d'espectacles, el Singlot també programa unes jornades professionals que enguany apleguen més de 70 professionals de la comèdia entre creadors, productors, distribuidors i exhibidors d'àmbit nacional. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona