El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ( DOGC) acaba de publicar, amb data del dia 5, la resolució del Departament d'Empresa i Coneixement d'implantació de l'estudi oficial de grau en Arts Escèniques, a l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM) de Salt, adscrita a la UdG.

Malgrat que la resolució es publica ara, ja fa quatre anys que l'ERAM imparteix aquests estudis, en estreta col·laboració amb el Festival Temporada Alta de Girona, i fins i tot ja s'ha graduat la primera promoció, que el mes de maig va presentar al Teatre El Canal de Salt una obra com a treball de fi de grau.

El director de l'ERAM, Miquel Bisbe, ha explicat que és habitual que uns nous estudis, en aquest cas únics a Catalunya, arrenquin després que l'Agència de Qualitat Universitària, i la CRUE, els hagin aprovat, i més endavant aparegui l'oficialització al DOGC.

El grau en Arts Escèniques, de caràcter privat, ofereix 40 places de primer curs. Els dos primers anys s'hi van matricular una vintena d'alumnes, que ja van ser 35 el tercer any. El quart any es van omplir totes les places.