Dani Rovira és un superheroi «matusser i gens infal·lible, al qual queda gran el vestit d'heroi i a qui costa aprendre a volar», com es pot comprovar a Superlópez, l'adaptació al cinema del popular còmic espanyol que ahir va fer el seu primer vol comercial en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

L'actor ha construït un superheroi a l'espanyola, segons va dir en roda de premsa, «perquè aquí allò de ser infal·libles no és el nostre punt fort, però tenim una capacitat per a la paròdia que està molt bé».

Superlópez és una icona i reconec que al principi tenia molta por de ficar-me en aquest projecte, però finalment em vaig tirar de l'edifici per Javi, que és molt bo i em va donar confiança», va dir l'intèrpret, en referència al director Javier Ruiz Caldera, un rei de la comèdia amb títols a les seves esquenes com Spanish Movie o Anacleto: Agente Secreto.

El protagonista i el director no són els únics experts en fer riure d'aquest llargmetratge, que «s'ha fet en gran i ha buscat els millors», diu el productor Chislain Barrois.

Els guionistes són Borja Cobeaga i Diego San José, els responsables d' Ocho apellidos vascos, i acompanyen Rovira en el repartiment Julian López i Alexandra Jiménez.