Tres cantants del repartiment de l'òpera "La Gioconda", que s'estrenarà el pròxim 1 d'abril al Gran Teatre del Liceu, han ofert aquest matí de dimarts als passatgers de l'aeroport Josep Tarradellas - El Prat cinc cèlebres àries del repertori operístic. El recital ha comptat amb les veus de la soprano Anna Pirozzi, la mezzosoprano Ketevan Kemoklidze i el baríton Luis Cansino, que han interpretat peces de les òperes Carmen, Falstaff, Tosca i La Gioconda.

El recital s'ha emmarcat en la presentació del projecte "Aena amb la música", inclòs en el conveni marc de col·laboració entre Aena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu.

L'acte de presentació del conveni, amb el qual Aena es converteix en nou mecenes de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i patrocinador del 20è aniversari de la reobertura del teatre, ha tingut lloc aquest matí de dimarts al Sky Centre, dins de la zona d'embarcament de la Terminal 1 de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat amb un recital en directe.

A més d'aquest recital en l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, durant l'any 2019 es duran a terme altres concerts i accions musicals que visitaran també els Aeroports de Girona-Costa Brava i Reus, en unes dates que no s'han concretat encara.