La Casa de Cultura del Gironès, Les Bernardes de Salt, ha confirmat l'aposta pel Festival Místic de Música amb una segona edició amb grups i veus del panorama musical català. Seran quatre artistes que actuaran cada divendres de maig, a les 8 del vespre, a la Sala d'Actes-L'Església, que es transformarà en un cafè-teatre.

Els primers en actuar, dins aquest format intimista, seran els saltencs Clave del Sur el 10 de maig i desprès serà el torn de Paula Grande (dia 17), Alidé Sans (dia 24) i, per últim, Alessio Arena (dia 31).

En aquesta segona edició, són quatre concerts de diferents estils musicals, «dirigit a un públic ampli i amb una selecció basada en propostes innovadores i singulars», segons afirma un comunicat difós ahir per Les Bernardes.

Els primers en actuar seran els saltencs Clave del Sur, amb una barreja d'estil entre la música mediterrània i la llatina. Després el torn de Paula Grande, Alidé Sans que cantarà amb aranès i Alessio Arena, que cantarà en italià, castellà i català.