Spanish Brass i el cantaor i guitarrista Carles Dénia presentaran dissabte a Torroella de Montgrí el disc Mira si hem corregut terres... amb què van guanyar el Premi Espai Ter de música 2019.

El projecte neix de Spanish Brass, un quintet amb trenta anys de trajectòria en el món de la música de cambra i compta amb la col·laboració de Carles Dénia i els aranjaments de Ramon Cardo. Es basa en cançons que tenen el seu origen en l'etapa històrica en què la cultura àrab estava arrelada a la península ibèrica juntament amb cançons que procedeixen de la tradició musical de la Corona d'Aragó i en temes contemporanis populars com A l vent, de Raimon, Mediterráneo de Joan Manuel Serrat o La Polseguera de La Gossa Sorda.

El projecte es va endur la segona edició del Premi Espai Ter de Música, que vol donar suport als projectes de creació musical en l'àmbit dels Països Catalans.

Aquest suport es concreta en la cessió d'espais de residència, en l'enregistrament i l'edició del treball, en l'estrena i la presentació del projecte discogràfic a l'Espai Ter de Torroella. El premi ha fet néixer també una nova col·lecció discogràfica que compta ja amb dos àlbums: Inesperat, In Crescendo (Seed Music, 2018) i ara Mira si hem corregut terres..., Spanish Brass i Carles Dénia (Seed Music, 2019).