11 de octubre de 2019
11.10.2019
Diari de Girona

«Liberté» d'Albert Serra competirà al festival de Sevilla

La pel·lícula ja es va endur el premi especial del jurat d'Un certain regard de Cannes

11.10.2019 | 18:00
«Liberté» d'Albert Serra competirà al festival de Sevilla

La pel·lícula Liberté, del director banyolí Albert Serra, competirà a la Secció Oficial del festival de Sevilla, que se celebrarà del 8 al 16 de novembre, segons ha informat Elamedia en un comunicat.

Després d'endur-se el premi especial del jurat de la secció Un certain Regard al darrer festival de Cannes, el film s'estrenarà als cinemes el 15 de novembre. Uns dies abans, el 12 de novembre al vespre, el cinema Truffaut de Girona n'acollirà la preestrena a Catalunya, dins la programació del festival Temporada Alta.

La nova pel·lícula del cineasta gironí se situa l'any 1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, entre les ciutats de Potsdam i Berlín. Allí, Madame de Dumeval, el Duc de Tesi i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XIV, volen trobar-se amb el llegendari duc de Walchen, seductor i lliure pensador alemany. La seva missió és exportar el llibertinatge, una filosofia de la il·luminació basada en el refús de la moral i l'autoritat, però també, i sobretot, trobar un lloc segur per continuar els seus jocs maliciosos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona