La tretzena edició del cicle Jazz Olot arrenca dissabte amb Flamenco Standards, una formació que aposta per l'acostament del jazz i el flamenc. Marc Miralta, Rycardo Moreno, Pablo M. Caminero i Enrique Rodríguez s'han unit per investigar, crear i ampliar el repertori flamenc, i en el seu pas per la sala El Torín tocaran peces d'autors com Manuel de Falla, Enrique Granados, Paco de Lucía o Chano Domínguez, entre d'altres.

El cicle continuarà amb el trio gallec Sumrrá. Piano, contrabaix i bateria per fer un tribut a sis dones que són font d'inspiració per la lluita per un futur millor, com Frida Kahlo, Rosa Parks, Rosalía de Castro, Qiu Jin, Malala Yousafzai i Nawal El Saadawi. Actuaran el divendres 7 de febrer, a les 10, també a la sala El Torín.

L'última de les propostes del Jazz Olot està liderada per Andrew d'Angelo i Bill McHenry, dos referents del saxo alt i el saxo tenor. Actuaran acompanyats del contrabaixista Manel Fortià i del bateria Gonzalo del Val en un concert on combinaran els temes clàssics amb les composicions pròpies. Serà el dissabte 21 de març, a les 10, també a El Torín.

Les entrades per als diferents concerts ja estan a la venda. Valen 10 euros per cada concert si s'agafen anticipadament i 12 euros si es compren a la taquilla d'El Torín el mateix dia del concert. A més, hi ha disponible l'abonament del Jazz Olot, per 20 euros, pensat per als qui no es vulguin perdre cap de les tres propostes.