24 de abril de 2020
24.04.2020
Diari de Girona

Mil roses lliurades a domicili des de Banyoles

23.04.2020 | 23:24
El Centre de Jardineria 9 Jardí de Banyoles va lliurar ahir més d'un miler de roses de Sant Jordi a domicili. Diferents brigades de repartidors van recórrer els diferents barris de la ciutat, tots els pobles de la comarca del Pla de l'Estany i també van donar el servei puntualment a poblacions com Besalú, Olot, Mieres, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis i Cervià de Ter. Aquest volum de vendes els ha representat un 10 per cent de les que es farien en un Sant Jordi normal.

El preu unitari de la rosa d'enguany era de sis euros i mig i calia afegir-hi el servei a domicili que era de tres euros a Banyoles i d'entre cinc i set euros a la resta de poblacions gironines.

Per altra banda, la llibreria l'Altell de Banyoles, també va donar el servei de lliurament de llibres a domicili per les persones que ho havien encarregat prèviament.

En el conjunt de Catalunya, el Gremi de Floristes va donar per «complert» l'objectiu de la campanya #rosadesantjordiacasa, amb què s'havien proposat vendre 300.000 roses a domicili «un èxit», perquè «les floristeries no podien treballar més ni accedir a més roses».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona