11 de octubre de 2020
11.10.2020
Diari de Girona

Desconnexió i bogeria amb banda sonora

?Guillem Albà i els músics de La Marabunta estrenen «Jaleiu» al Teatre Municipal de Girona

10.10.2020 | 23:55
Desconnexió i bogeria amb banda sonora

«Desconnecteu, desconnecteu, desconnecteu!» va ser la premissa que divendres a la nit va imposar el pallasso Guillem Albà al públic del Teatre Municipal de Girona divendres al vespre, en el marc de la programació del festival Temporada Alta.

Acompanyat dels músics de La Marabunta, hi va estrenar nou espectacle, Jaleiu, que, com el seu antecessor Marabunta combina la música en directe i el clown o, més ben dit, posa les melodies al servei de l'humor.

Disfressat de policia, partyman o polític xarlatà, el còmic va jugar amb els intèrprets i els seus instruments i va trobar la complicitat dels espectadors, a qui va fer cantar i va abocar crispetes per sobre, per a tirar endavant 90 minuts de bogeria i cançons.

«Si no fos per la covid, us el llençaria!», va bromejar amb la platea amenaçant els assistents amb un pastís de nata que va acabar a la cara d'un pobre voluntari que just divendres celebrava el seu aniversari. Va ser una de les poques referències als clowns tradicionals i a la pandèmia, més enllà de les cares tapades, perquè va complir amb escreix el seu objectiu d'ajudar a desconnectar, desconnectar, desconnectar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona