05 de novembre de 2020
05.11.2020
Diari de Girona

Els premis ARC nominen el festival de Porta Ferrada i l'Auditori de Girona

El teatre de Lloret de Mar i els ajuntaments de Platja d'Aro i Sarrià de Ter també opten enguany al reconeixement dels promotors catalans

04.11.2020 | 23:56
El grup Stay Homas, l'estiu passat, al festival de Porta Ferrada.

Els premis ARC, que anualment atorga l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, dedicaran l'edició d'enguany al món de la cultura, que ha aconseguit tirar endavant malgrat les dificultats ocasionades per la pandèmia. D'aquesta manera, l'organització dels guardons ha nominat l'Auditori de Girona, el teatre de Lloret de Mar i el festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, en reconeixement a la seva capacitat per reconvertir la seva programació i adaptar-la a la situació.

En la categoria d'auditoris i teatres, optaran al guardó l'Auditori de Girona, el teatre de Lloret de Mar i l'auditori de Sant Cugat. Així mateix, en l'apartat de festes majors, els premis han nominat els ajuntaments de Platja d'Aro, Sarrià de Ter i Barcelona. Pel que fa als cicles de concerts o festivals, optaran al guardó el Cruïlla XXS de Barcelona, el festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i Les Nits de l'Acústica de Figueres.

Stay Homas, Maria Jaume i Aiala es disputaran el premi en la categoria de Grup o Artista Revelació. Stay Homas també ha estat nominat, al costat de les iniciatives De viatge amb el rock de The Pink Goats i Tothom a Casa i la Música a la Plaça, al «Projecte Artístic més innovador realitzat en confinament o adaptat a la situació de Nova Normalitat».

Joan Roselló, de The Project; Rosa Galbany, del Taller de Músics, i Xavi Pascual, de PromoArts Music, organitzadora dels festivals Sons del Món de Roses i Acústica de Figueres, han estat nominats a millor promotor en l'organització d'esdeveniments.

Els ARC 2020 es donaran a conèixer el pròxim 30 de novembre en una cerimònia que tindrà lloc, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, a la sala Barts de Barcelona. L'organització recalca que enguany ha volgut transformar els premis en reconeixements.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona