El trio gironí de hard rock Elisma publica aquest dimecres a totes les plataformes digitals el seu quart treball, titulat Directo a tu casa. Es tracta d'un disc enregistrat en directe per reivindicar que es poden fer concerts de forma segura tot i la pandèmia.

«La banda no tenia plans de publicar un disc així aquest any, però Elisma és un d'aquests grups que segueixen apostant pel rock i per si mateixos tot i les adversitats», assegura la formació, que va enregistrar el disc en un concert celebrat a Girona el passat 23 de juliol amb totes les mesures de seguretat i higiene contra el coronavirus davant d'uns 150 espectadors.

El concert, en el que s'inclouen 21 cançons dels tres anteriors àlbums de la banda, està produït, mesclat i masteritzat per Francesc Agustí a l'estudi 41dB.Studio de Cassà de la Selva.

A les plataformes

Amb un títol que destil·la ironia sobre la situació que pateix des de fa mesos el sector de la música en directe i una portada dissenyada per Elena Vilà amb una partícula del virus de la covid-19, el disc està publicat per La Cúpula Music i a partir de demà es pot trobar a Spotify, iTunes, Amazon Music i altres plataformes digitals.