La banda barcelonina Love of Lesbian va anunciar ahir un segon concert a l'Auditori de Girona, poc després d'exhaurir en menys d'una hora les entrades per a l'actuació del 5 de juny. La segona actuació tindrà lloc el dia següent, diumenge 6 de juny, a les 8 del vespre. Les entrades es posaran a la venda a través del web www.auditorigirona.org avui dimecres a les 12 del migdia.

L'esperat retorn de la banda barcelonina liderada per Santi Balmes és una de les primeres propostes confirmades dels actes de celebració dels 15 anys de l'Auditori de Girona, que es duran a terme al juny, i sobre els quals pròximament l'equipament oferirà més detalls.

En el marc de la gira de presentació del nou àlbum, que els portarà a les principals ciutats de l'Estat espanyol, Europa, Amèrica del Sud i als Estats Units, Love of Lesbian s'aturaran a la ciutat de Girona per oferir el seu novè disc d'estudi. V.E.H.N (Viaje épico hacia la nada) continua la línia del seu anterior treball, El poeta Halley (Warner Music, 2016), amb dotze cançons gravades a la Casamurada i Blind Records sota la producció de Ricky Falkner i Santos & Fluren.