Segueix-nos a les xarxes socials:

La Santa Market torna del 16 de juliol al 29 d’agost amb DVicio i Suu com a caps de cartell

El festival inaugurarà enguany el cicle musical de talents emergents, que comptarà amb 400 participants

La Santa Market torna del 16 de juliol al 29 d’agost amb DVicio i Suu com a caps de cartellACN

La Santa Market escalfa motors per a la seva cinquena edició, amb una programació musical encapçalada per Dvicio i Suu. La formació madrilenya aterrarà al festival el 19 de juliol per a presentar el seu nou disc, Impulso. La banda liderada per Andrés Ceballos oferirà un concert gratuït, que també repassarà els seus àlbums anteriors, des de Qué tienes tú a Justo ahora. La programació també comptarà amb un altre plat fort: Suu. La cantant barcelonina pujarà a l’escenari el 7 d’agost en un concert gratuït per a presentar el seu últim treball, Ventura. Al llarg d’aquesta edició, el certamen ha programat més d’un centenar d'actuacions amb segell local amb noms com Toni Cayena, White Shadow, Hatxe Music o Laura West.

En paral·lel, el festival inaugurarà enguany el cicle musical de talents emergents New Talent La Santa 2021, que comptarà amb 400 participants. El guardós’entregarà el 27 d’agost i consistirà en la gravació d’una maqueta professional de la ma del compositor i productor Dan Hammon.

Com a motor empresarial i dinamitzador, el festival ha programat el 24 de juliol un networking presencial, que comptarà amb els emprenedors Euge Oller, Gonzalo Zahonero, Patrick Wind, Xavi Esquerigüela o Bruno Sanders.

Prem per veure més contingut per a tu