El festival Som de Mar inaugura avui la seva segona edició, que s’allargarà fins al 28 d’agost amb els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar com a escenari.

La cantant madrilenya Pasión Vega serà l’encarregada de donar el tret de sortida a l’edició d’enguany, amb una actuació on presentarà el seu nou treball discogràfic, Todo lo que tengo, un homenatge a la música i al folklore llatinoamericà. El concert d’aquest vespre engegarà la programació oficial del festival, que el 21 de juliol va regalar un tastet amb un concert acústic d’MClan a la Platja de Fenals.

La propera parada serà demà, amb l’actuació de Marina Rossell, dissabte serà el torn de David Otero i diumenge pujarà a l’escenari la banda tribut a Pink Floyd, The Other Side. El 23 d’agost serà el torn de Xiula, i el seguiran Miquel Abras, Carlos Sadness, Els Amics de les Arts i María José Llergo. La banda gironina Sopa de Cabra, amb les entrades ja exhaurides, posarà punt i final a la segona edició del festival.

El director de Som de Mar, Carles Gilibets, sosté que a poques hores de l’arrencada, el festival compta amb el 70% d’ocupació i tres concerts han penjat el cartell de sold out. Tot i així, diu que el toc de queda els ha afectat, ja que «després de l’anunci la venda d’entrades es va frenar en sec».

L’aforament del festival serà de 500 persones per concert.