Les aventures del lleó vergonyós, la primera incursió del grup de música familiar El Pot Petit en el teatre de titelles, ja es pot trobar en format disc. Bon dia món, El tigre, El cavall, L’hipopòtam, El gall i una nova versió de l’èxit El lleó vergonyós conformen un àlbum publicat pel segell gironí U98 Music que volen recordar «que la salut emocional és important, que les emocions formen part de qui som i que és important reconèixer-les, acceptar-les, gaudir-les i compartir-les», segons el grup gironí.

Els temes han estat composats per l’integrant del grup i director musical Dani López Pradas amb lletres i guió de Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà. Les veus són dels dos intèrprets i cantants de l’espectacle, Mercè Munné Parera i Ovidi Llorente Saguer. Amb una trajectòria de més d’una dècada, més de mil concerts i quatre àlbums publicats -dels quals se n’han venut més de 50.000 còpies- El Pot Petit s’ha erigit en tot un fenomen social, tan entre els més petits com entre els pares.

En l’horitzó més proper, el grup serà un dels protagonistes, aquest cap de setmana, de les festes de Banyoles. El dissabte dia 23, a les 11 h i a les 12.30 h, al camp de futbol presentaran l’espectacle Vull cantar i vull ballar!. Diumenge, a les 12 h i a les 17 h, Les aventures del lleo vergonyós arribaran fins a l’Auditori de l’Ateneu.

Així mateix, entre el 9 i el 13 de desembre, dins el festival Temporada Alta, el grup oferirà al Teatre Municipal de Girona un total de vuit funcions de l’espectacle És Nadal a dins El Pot Petit.