La seu del districte de Sants va obrir les portes ahir perquè família, amics, veïns i seguidors de l’artista Núria Feliu li poguessin donar l’últim adeu. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada per altres regidors, ha anunciat que Núria Feliu tindrà una plaça al barri de Sants per honorar qui ha estat, va reivindicar, una «grandíssima artista; versàtil, pionera i moderna». El govern barceloní ja està parlant amb la família, entitats i grups municipals i ara han de veure quina ubicació tindrà, va dir Colau. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, vva destacar que Feliu era una «persona estimada», «artista total» amb «un compromís insubornable» amb Catalunya i la llengua.

Núria Feliu, que va morir divendres als 80 anys, va deixar per escrit i va traslladar a l’ajuntament la voluntat de poder instal·lar la capella ardent al districte de Sants-Montjuïc per a un comiat popular, va explicar l’alcaldessa. I així va ser.

L’arribada d’amics, veïns i seguidors va ser contínua al llarg del matí. Propera, lliutadora i que tothom l’estimava eren alguns dels adjectius ahir. I Colau anunciava que tindrà una plaça i espera trobar unanimitat als grups.