Banyoles celebra la tercera edició del festival 17820 divendres i dissabte amb una quinzena de propostes repartides en cinc espais de la ciutat. Després d’haver-se de concentrar al Monestir de Sant Esteve l’any passat per les restriccions de la pandèmia, la cita dedicada a la música electrònica i l’art digital recupera l’esperit de la primera edició amb una programació que combina les activitats de pagament i les gratuïtes.

El festival 17820 s’iniciarà divendres a les 7 de la tarda a la plaça dels Estudis amb DaMa, una proposta de poesia musicada. A partir de les 8 del vespre, a l’església del Monestir hi haurà Balago, Granular Bastards i Evol en directe amb un format més experimental i tancarà el dia Miquel Llansó al bar 800.

Dissabte el festival començarà al migdia amb un Vermet Electrònic a càrrec de La Local Cooperativa amb Oniria Sister i La Calor. A partir de les 6 de la tarda, la programació es concentrarà al recinte de Barraques on s’oferiran una desena de propostes amb noms propis com Lydia Vilas, Atico Corp o Cybersonic & Chris Borau.

17820 està organitzat per Calàbria Kol·lectiv. Les entrades estan a la venda al web del festival.