La revista musical Rolling Stone ha considerat El Mal Querer, de la catalana Rosalía, com a desè millor àlbum conceptual de la història. La publicació ha donat a conèixer aquest dimecres la seva particular classificació, que situa Good Kid, M.A.A.D City, de Kendrick Lamar, com a millor obra conceptual i inclou treballs com American Idiot, de Green Day; The Wall, de Pink Floyd; Tommy, de The Who; The Black Parade, de My Chemical Romance, i In The Wee Small Hours, de Frank Sinatra, entre els deu primers.

D’El Mal Querer, la publicació en destaca la capacitat de Rosalía de capturar la intensitat i el drama de la relació amorosa tòxica que relata, inspirada en la novel·la occitana del segle XIII Flamenca. També en valora que hi barreja R&B, hip-hop, efectes sonors com els sons de motors o de ganivets i música tradicional espanyola fruit de la seva formació acadèmica a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La ressenya del segon àlbum de la cantant, publicat el 2018, destaca també diverses cançons, des de l’obertura «simple i premonitòria» amb Malamente fins a «l’oda a la independència i l’alliberament de la dona» del tancament, amb A ningún hombre.

A la llista de Rolling Stone també hi destaquen àlbums il·lustres com els mítics Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, de The Beatles; The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars, de David Bowie; Kid A, de Radiohead; Lemonade, de Beyoncé; Seventh Son Of A Seventh Son, d’Iron Maiden, i Electra Heart, de Marina and the Diamonds, entre altres.