El Summerfest portarà a la Cerdanya Pablo López, David Bisbal i Miki Núñez

La segona edició del festival de Puigcerdà també comptarà amb Ara Malikian, Rosario i Els Amics de les Arts

Un concert de Taburete, en una imatge d'arxiu.

Un concert de Taburete, en una imatge d'arxiu. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

La segona edició del festival Summerfest Cerdanya portarà a Puigcerdà David Bisbal, Taburete, Pablo López, Els Amics de les Arts i Miki Núñez l'estiu vinent. Entre el 17 i el 25 d’agost de 2023, la cita organitzada per Clipper’s Live, la mateixa promotora que gestiona el festival de Cap Roig, i El Badiu, també acollirà Ara Malikian, God Save the Queen, Rosario i Dàmaris Gelabert. En la primera edició, el certamen va reunir uns 18.000 assistents.

Els encarregats del concert inaugural el 17 d'agost seran els argentins God Save The Queen, que celebraran els 50 anys de Queen. L'endemà serà el torn de David Bisbal, que commemora vint anys de carrer, mentre que el 19 actuarà al Summerfest el violinista Ara Malikian

El primer cap de setmana del festival acabarà amb l’actuació de Miki Núñez (20 d’agost), que arriarà amb disc nou. Rosario (21 d'agost), Els Amics de les Arts (22 d'agost) i Dàmaris Gelabert (23 d'agost), celebrant 25 anys sobre els escenaris seran altres concerts del festival, que el 24 d'agost tornarà a comptar amb Taburete després d'exhaurir les entrades pel concert de l'any passat. 

La cloenda, el 25 d'agost, anirà a càrrec de Pablo López, després d'un any allunyat dels escenaris. 

La segona edició del certamen repetirà escenari, en un recinte al camí de Sant Marc de Puigcerdà, però ampliarà l’espai village. En aquest espai hi ha previstes activitats per a grans i petits, una oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers i un escenari amb actuacions en directe d’artistes emergents. 

El president de Grup Clipper’s, Juli Guiu, destaca la voluntat de dur a la Cerdanya «un cartell eclèctic pensat per a tots els públics» i de potenciar els espectacles per al públic familiar. 

Al seu torn, l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, subratlla que el Summerfest Cerdanya «amplia l’oferta d’oci de la comarca i és un element important de dinamització turística i econòmica». 

Les entrades es posaran a la venda a la pàgina del festival dilluns 19 de desembre a les 10. Les persones que adquireixin les primeres 150 entrades de cada concert, tindran accés a preus exclusius (Early Ticket).